Marea este a noastră, viitorul este al tău!

Descoperă oportunitățile infinite în industria maritimă alături de Primera Maritime! Suntem o agentie de crewing dedicată să conecteze profesioniști talentați cu cariere de succes pe mare. Cu o experiență vastă în domeniu, ne-am câștigat renumele ca fiind un partener de încredere pentru naviganți și proprietari de nave deopotrivă. Echipa noastră pasionată lucrează neobosit pentru a asigura că fiecare membru al echipajului găsește locul potrivit, iar fiecare navă este echipată cu personalul cel mai calificat. Indiferent dacă sunteți căpitan, inginer, electrician sau personal de punte, Primera Maritime vă deschide ușile către călătorii maritime extraordinare și oportunități de dezvoltare profesională remarcabile.

Experiență și Expertiză

Primera Maritime se bucură de o experiență solidă în industria maritimă, fiind o agenție de crewing care a dezvoltat parteneriate pe termen lung cu proprietari de nave de top și profesioniști din domeniu. Echipa noastră este formată din specialiști bine pregătiți și cu o înțelegere profundă a cerințelor specifice ale industriei, asigurând o selecție atentă și potrivire perfectă între membrii echipajului și nave.

Angajament față de Siguranță

Siguranța echipajului și a navelor este o prioritate esențială pentru noi. Colaborăm doar cu nave care respectă cele mai înalte standarde de securitate maritimă și asigurăm că fiecare membru al echipajului beneficiază de pregătire adecvată în ceea ce privește procedurile de siguranță și intervenție în caz de urgență. Astfel, oferim un mediu de lucru sigur și protejat pentru toți cei implicați.

Oportunități de Dezvoltare

Alegând Primera Maritime, alegeți nu doar un loc de muncă, ci și o platformă pentru dezvoltare personală și profesională. Oferim programe de formare și instruire continuă pentru a vă sprijini în creșterea competențelor și a abilităților. Indiferent de nivelul carierei în care vă aflați, veți beneficia de resurse, mentorat și susținere pentru a vă atinge obiectivele în industria maritimă în continuă evoluție.

Locuri de muncă disponibile

 

 

Cabin Steward
Oak Ridge, TN, US
Civil Construction
Read more 08/11/2019
Deputy Principal Construction Manager
Brooklyn, NY, US
Project Management
Read more 08/01/2016
Senior Industrial Planner
Oak Ridge, TN, US
Civil Construction
Read more 08/01/2016