Primera Maritime este o agentie de crewing dedicată furnizării de servicii de recrutare și management al echipajelor pentru industria maritimă. Cu o experiență bogată și o reputație solidă în acest domeniu, ne mândrim cu faptul că suntem partenerul de încredere pentru companiile de navigație din întreaga lume.

La Primera Maritime, ne angajăm să fim partenerul de încredere pe care vă puteți baza pentru toate nevoile dvs. de recrutare și gestionare a echipajelor maritime. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă asigurați că navele dumneavoastră sunt conduse de echipaje calificate și motivate.

Navigați spre succes cu Primera Maritime – partenerul dvs. de încredere pentru echipajele maritime de top!

De ce noi

Experiență solidă

Cu peste 16 ani de experiență în spate și conexiuni internaționale puternice, suntem baza voastră sigură în navigarea mărilor și a carierei maritime. Cunoaștem nevoile specifice ale fiecărei regiuni și vă ghidăm spre cele mai bune oportunități.

Cursuri de perfecționare

Nu doar te plasăm pe nave, ci investim în dezvoltarea ta continuă. Oferim o gamă variată de cursuri de perfecționare pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și pentru a te menține în pas cu noile tehnologii și regulamente.

Rețea globală de oportunități

Avem legături strânse cu companii maritime de top din toată lumea. Indiferent dacă ești căpitan experimentat sau cadet dornic să învețe, oferim o varietate de locuri de muncă pe nave diverse, de la petroliere la vase de croazieră.

Transparență totală

Creăm relații bazate pe încredere. Îți oferim toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua decizii informate, fie că ești candidat sau companie de navigație.

Relații personale

Pentru noi, nu ești doar un nume pe hârtie. Îți cunoaștem visele și obiectivele și lucrăm alături de tine pentru a-ți găsi locul perfect la bordul navei. Fiecare candidat este important, iar fiecare navă primește echipajul ideal.

Succesul echipajului nostru

Succesul tău este misiunea noastră. Suntem mândri de echipajele pe care le-am format și le-am susținut de-a lungul anilor, iar povestile lor de succes sunt cea mai bună recomandare a noastră.

Misiunea noastră

La Primera Maritime, ne-am dedicat să construim un viitor strălucitor pentru industria maritimă. Misiunea noastră este să aducem împreună pasiunea pentru navigație, competențele maritime și valorile etice pentru a crea o experiență deosebită atât pentru navele noastre partenere, cât și pentru membrii echipajelor noastre.

Descoperă oportunitățile nautice alături de noi! Echipa noastră de la agenția de crewing îți oferă acces la cariere maritime extraordinare, conectându-te cu cele mai bune locuri de muncă pe mare.

 • Echipaje de excepție
 • Siguranță și etică
 • Parteneriate durabile
 • Dezvoltare profesională
 • Inovație și eficiență
 • Sprijin continuu

Echipa noastră

 • Răzvan Lucian ALBU

  Manager

  The founder of Consulting WP, he has been the captain of this ship from the beginning and has sailed...

  view profile
 • Clark Roberts

  Chief Finance Officer

  Being the CFO in the Financial Industry is a tough task, thankfully he was here to man the helm...

  view profile
 • Ashley Hardy

  VP Sales and Marketing

  She is an accomplished business developer. Her skills at creating relationships with clients are...

  view profile
 • Dennis Norris

  Chief Marketing Officer

  He has helped Business WordPress Theme reach new heights and enter new markets. His skills of understanding...

  view profile

Începe-ți aventura maritimă astăzi! Aplică acum pentru oportunități extraordinare pe mările lumii!