Destinația ta maritimă începe cu noi!

Primera Maritime, o agentie de crewing de top, oferă servicii complete și specializate pentru marinarii care doresc să își construiască sau să își dezvolte o carieră de succes pe mare. Oferim o gamă largă de servicii adaptate nevoilor individuale ale fiecărui marinar, asigurându-ne că fiecare membru al echipajului are parte de o experiență de lucru extraordinară și sigură.
Cu Primera Maritime, nu numai că veți găsi oportunități de lucru pe nave de top, ci veți beneficia și de servicii de înaltă calitate care vă sprijină în fiecare etapă a carierei dvs. maritime. Alegeți succesul și siguranța cu Primera Maritime!

Plasare pe nave

Dacă visezi să explorezi lumea pe mare, noi suntem poarta către aventura ta! Oferim selecție riguroasă și plasare pe nave de top pentru a-ți îndeplini aspirațiile maritime.

Gestionarea documentelor

Lasă-ne să ne ocupăm de birocrație! Asigurăm că documentele tale, de la certificate la vize, sunt în regulă pentru a putea naviga fără griji.

Instruire și perfecționare

Cu instruirea și perfecționarea noastră, echipajele maritime devin mai competente și mai pregătite pentru orice provocare pe mare.

Asistență în carieră

Cu asistența în carieră oferită de noi, navighezi către noi oportunități și realizări în industria maritimă.

Suport în timpul contractelor

Oferim suport de încredere pe întreaga durată a contractelor pentru a asigura liniștea și succesul echipajelor noastre maritime.

Gestionarea acreditărilor

Cu expertiza noastră în gestionarea acreditarilor, vă ajutăm să mențineți documentația în regulă și să respectați toate cerințele legale în industria maritimă.