Asistență în carieră

Navigarea cu succes prin asistența în carieră de la Primera Maritime

Industria maritimă este una dintre cele mai dinamice și solicitante domenii profesionale. Marinarii, ofițerii și toți cei implicați în această industrie se confruntă cu provocări unice și complexe. În acest context, Primera Maritime se remarcă prin serviciul său de “Asistență în Carieră,” care nu este doar un serviciu, ci un partener dedicat pentru dezvoltarea și succesul carierelor maritime.

Ce înseamnă “Asistența în carieră” la Primera Maritime?

Asistența în carieră oferită de Primera Maritime este un serviciu holistic conceput pentru a sprijini profesioniștii maritimi în toate aspectele carierei lor. Cu o experiență bogată în industria maritimă și o echipă de experți, suntem dedicați să oferim oportunități valorificante și consiliere personalizată pentru fiecare membru al echipajului nostru.

Principalele beneficii ale serviciului de asistență în carieră:

1. Conexiuni profesionale solide: Avem o rețea vastă de parteneri și contacte în industrie, ceea ce ne permite să conectăm membrii echipajelor noastre cu cele mai bune oportunități de carieră.

2. Consiliere personalizată: Fiecare membru al echipajului nostru primește consiliere personalizată pentru a-și planifica cariera în funcție de obiectivele personale și profesionale.

3. Oportunități de dezvoltare continuă: Oferim acces la cursuri de dezvoltare profesională și resurse care îmbunătățesc competențele și deschid noi orizonturi în carierele maritime.

4. Suport tehnic și informațional: Suntem mereu aici pentru a răspunde întrebărilor și pentru a oferi suport în toate aspectele legate de carieră, inclusiv reglementările și cerințele maritime.

5. Creștere profesională durabilă: Ne angajăm să dezvoltăm cariere durabile și de succes pentru membrii noștri ai echipajului, investind în dezvoltarea lor pe termen lung.

Navighează cu încredere în viitorul tău maritim!

La Primera Maritime, credem că fiecare profesionist maritim are potențialul de a obține succes și satisfacție în carieră. De aceea, suntem aici pentru a le oferi sprijinul necesar pentru a-și atinge obiectivele.

Prin intermediul serviciului nostru de “Asistență în carieră,” ajutăm marinarii, ofițerii și profesioniștii maritimi să navigheze cu încredere prin provocările și oportunitățile din industria maritimă. Investește în viitorul tău maritim cu Primera Maritime și descoperă o carieră plină de reușite și realizări. Contactează-ne astăzi și începe să navighezi spre succesul tău în industria maritimă!

Cum ne contactați

Pentru mai multe informații și pentru a explora oportunitățile noastre de carieră în domeniul maritim, vă invităm să ne contactați la:

📞 Telefon: 0738 301 101
📧 Email: office@primeramaritime.ro

 

Primera Maritime oferă numeroase avantaje pentru marinarii care aleg să colaboreze cu noi. Printre aceste avantaje se numără:

  • Oportunități variate: Colaborăm cu diverse nave și destinații, oferindu-vă posibilitatea de a alege ce se potrivește cel mai bine experienței și preferințelor dumneavoastră.
  • Profesionalism și siguranță: Lucrăm doar cu nave și companii maritime de încredere, asigurându-ne că experiența dumneavoastră pe mare este una sigură și profesională.
  • Servicii personalizate: Ne preocupăm de nevoile individuale ale fiecărui marinar și oferim servicii de plasare personalizate pentru a vă ajuta să găsiți postul ideal.
  • Transparență: Suntem cunoscuți pentru transparența noastră în procesul de plasare, astfel încât să știți întotdeauna la ce să vă așteptați.

Cerințele pot varia în funcție de postul și echipajul specific pe care îl căutați, dar în general, pentru a aplica pentru un loc de muncă prin intermediul nostru, aveți nevoie de:

  • Experiență în domeniul maritim, în funcție de postul dorit.
  • Cunoștințe minime în limba franceză și engleză.
  • Disponibilitate pentru plecare imediată (ASAP).
  • Alte calificări și certificări specifice, dacă sunt necesare pentru postul dorit.

Pentru a lua legătura cu noi și a aplica pentru un loc de muncă, puteți folosi următoarele date de contact:

Puteți să ne sunați sau să ne trimiteți un email pentru a discuta despre oportunitățile disponibile și pentru a începe procesul de aplicare. Echipa noastră va fi bucuroasă să vă ghideze prin acest proces și să vă ofere informațiile necesare pentru a lua decizii informate cu privire la cariera dumneavoastră maritimă.

Locație

Contact

    Descoperă oportunitățile tale maritime cu noi! Agenția de crewing care te ajută să navighezi spre cariera ta dorită