Instruire și perfecționare

Descoperă experiența de top în instruire și perfecționare maritimă cu Primera Maritime!

Ești în căutarea celor mai bune servicii de instruire și perfecționare pentru echipajele tale maritime? Ai ajuns la locul potrivit! Primera Maritime îți oferă o experiență de neegalat în dezvoltarea continuă a competențelor echipajelor tale.

De ce să alegi instruirea și perfecționarea noastră:

 1. Experiență vastă: Cu o istorie bogată în industria maritimă, suntem lideri în furnizarea de cursuri de înaltă calitate adaptate specific nevoilor tale.
 2. Echipă de instruire experți: Instruirea noastră este condusă de profesioniști cu experiență în domeniul maritim, asigurând astfel calitatea și relevanța cursurilor.
 3. Gama largă de cursuri: Oferim o gamă variată de cursuri specializate, acoperind domenii precum siguranța la bord, prim-ajutor, manipularea mărfurilor periculoase, navigație electronică și multe altele.
 4. Actualizări constante: Industria maritimă se schimbă rapid, iar noi ținem pasul cu cele mai recente regulamente și tehnologii, asigurându-ne că echipajele tale sunt întotdeauna actualizate.
 5. Simulări realiste: Sesiunile noastre de simulare a situațiilor de urgență permit echipajelor tale să exerseze reacțiile în fața unor scenarii realiste, contribuind la pregătirea lor în situații critice.
 6. Evaluări riguroase: Monitorizăm și evaluăm constant performanța echipajelor pentru a ne asigura că acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde de competență și siguranță.

Naviga cu încredere cu echipajele noastre bine pregătite!

La Primera Maritime, credem că instruirea și perfecționarea continuă sunt cheia succesului în industria maritimă. Echipajele noastre bine pregătite asigură siguranța, eficiența și conformitatea legală a navelor tale.

Investește în viitorul sigur și de succes al echipajelor tale. Alege instruirea și perfecționarea Primera Maritime pentru a te asigura că ai cei mai buni marinari la bord. Contactează-ne astăzi și descoperă cum putem contribui la succesul tău în industria maritimă!

Cum ne contactați

Pentru mai multe informații și pentru a explora oportunitățile noastre de carieră în domeniul maritim, vă invităm să ne contactați la:

📞 Telefon: 0738 301 101
📧 Email: office@primeramaritime.ro

Primera Maritime oferă numeroase avantaje pentru marinarii care aleg să colaboreze cu noi. Printre aceste avantaje se numără:

 • Oportunități variate: Colaborăm cu diverse nave și destinații, oferindu-vă posibilitatea de a alege ce se potrivește cel mai bine experienței și preferințelor dumneavoastră.
 • Profesionalism și siguranță: Lucrăm doar cu nave și companii maritime de încredere, asigurându-ne că experiența dumneavoastră pe mare este una sigură și profesională.
 • Servicii personalizate: Ne preocupăm de nevoile individuale ale fiecărui marinar și oferim servicii de plasare personalizate pentru a vă ajuta să găsiți postul ideal.
 • Transparență: Suntem cunoscuți pentru transparența noastră în procesul de plasare, astfel încât să știți întotdeauna la ce să vă așteptați.

Cerințele pot varia în funcție de postul și echipajul specific pe care îl căutați, dar în general, pentru a aplica pentru un loc de muncă prin intermediul nostru, aveți nevoie de:

 • Experiență în domeniul maritim, în funcție de postul dorit.
 • Cunoștințe minime în limba franceză și engleză.
 • Disponibilitate pentru plecare imediată (ASAP).
 • Alte calificări și certificări specifice, dacă sunt necesare pentru postul dorit.

Pentru a lua legătura cu noi și a aplica pentru un loc de muncă, puteți folosi următoarele date de contact:

Puteți să ne sunați sau să ne trimiteți un email pentru a discuta despre oportunitățile disponibile și pentru a începe procesul de aplicare. Echipa noastră va fi bucuroasă să vă ghideze prin acest proces și să vă ofere informațiile necesare pentru a lua decizii informate cu privire la cariera dumneavoastră maritimă.

Locație

Contact

  Descoperă oportunitățile tale maritime cu noi! Agenția de crewing care te ajută să navighezi spre cariera ta dorită