Plasare pe nave

Descoperiți oportunități nemuritoare cu serviciul nostru de plasare pe nave

În tumultul valurilor mărilor și oceanelor, există oportunități de carieră extraordinare care vă așteaptă să le explorați. Cu serviciul nostru de “Plasare pe nave” la Primera Maritime, aveți șansa de a face parte dintr-o echipă de profesioniști maritimi dedicați și experimentați.

Oportunități de carieră fascinante

Dacă sunteți în căutarea unei cariere palpitante în industria maritimă, suntem aici pentru a vă ghida în acest drum plin de aventuri. Fie că sunteți deja un marinar experimentat sau începeți abia acum să vă construiți cariera pe mare, oferim oportunități pentru toate nivelurile de experiență.

Servicii personalizate

La Primera Maritime, înțelegem că fiecare marinar are nevoi și obiective unice. De aceea, oferim servicii de plasare personalizate care vă ajută să găsiți locul potrivit pe o varietate de nave și rute de navigație. Indiferent dacă doriți să lucrați pe nave în Franța, Belgia, Olanda sau în alte destinații, vă putem ajuta să găsiți postul ideal.

Siguranță și profesionalism

Suntem dedicați asigurării siguranței și protecției drepturilor dumneavoastră ca marinar. Colaborăm cu nave și companii maritime de încredere, iar procesul de recrutare și plasare se desfășoară în conformitate cu cele mai înalte standarde de profesionalism și transparență.

Într-un mediu în continuă schimbare, industria maritimă oferă posibilități de carieră fascinante și stabile. Cu serviciul nostru de “Plasare pe nave” la Primera Maritime, puteți să vă îndepliniți visele și să navigați spre un viitor de succes. Aventura începe aici!

Cum ne contactați

Pentru mai multe informații și pentru a explora oportunitățile noastre de carieră în domeniul maritim, vă invităm să ne contactați la:

📞 Telefon: 0738 301 101
📧 Email: office@primeramaritime.ro

Primera Maritime oferă numeroase avantaje pentru marinarii care aleg să colaboreze cu noi. Printre aceste avantaje se numără:

  • Oportunități variate: Colaborăm cu diverse nave și destinații, oferindu-vă posibilitatea de a alege ce se potrivește cel mai bine experienței și preferințelor dumneavoastră.
  • Profesionalism și siguranță: Lucrăm doar cu nave și companii maritime de încredere, asigurându-ne că experiența dumneavoastră pe mare este una sigură și profesională.
  • Servicii personalizate: Ne preocupăm de nevoile individuale ale fiecărui marinar și oferim servicii de plasare personalizate pentru a vă ajuta să găsiți postul ideal.
  • Transparență: Suntem cunoscuți pentru transparența noastră în procesul de plasare, astfel încât să știți întotdeauna la ce să vă așteptați.

Cerințele pot varia în funcție de postul și echipajul specific pe care îl căutați, dar în general, pentru a aplica pentru un loc de muncă prin intermediul nostru, aveți nevoie de:

  • Experiență în domeniul maritim, în funcție de postul dorit.
  • Cunoștințe minime în limba franceză și engleză.
  • Disponibilitate pentru plecare imediată (ASAP).
  • Alte calificări și certificări specifice, dacă sunt necesare pentru postul dorit.

Pentru a lua legătura cu noi și a aplica pentru un loc de muncă, puteți folosi următoarele date de contact:

Puteți să ne sunați sau să ne trimiteți un email pentru a discuta despre oportunitățile disponibile și pentru a începe procesul de aplicare. Echipa noastră va fi bucuroasă să vă ghideze prin acest proces și să vă ofere informațiile necesare pentru a lua decizii informate cu privire la cariera dumneavoastră maritimă.

Locație

Contact

    Descoperă oportunitățile tale maritime cu noi! Agenția de crewing care te ajută să navighezi spre cariera ta dorită